Trädgårdsgrupper

Med en trädgårdsgrupp i konstrotting är det enkelt att skapa sin egen idyll i trädgården eller på uteplatsen. En plats där man kan umgås med nära och kära eller koppla av ensam. Trädgårdsgrupperna nedan är noga utvalda och håller mycket hög kvalitet.

Lissabon trädgårdsgrupp

Lissabon trädgårdsgrupp
Den exklusiva trädgårdsgruppen Lissabon från möbeltillverkaren Hillerstorp består av en 3-sitssoffa, 2 st fåtöljer och ett elegant loungebord med medföljande glasskiva. Denna trädgårdsgrupp gör garanterat uteplatsen mer inbjudande med sina raka och eleganta linjer. Möblerna är tillverkade av konstrotting i mycket hög kvalitet. Dynor ingår ej utan kan köpas till. Möblerna går även att köpa separat.

Utemöblernas mått:
Fåtölj: bredd: 91 cm, höjd: 62 cm, djup: 85 cm
Soffa: bredd: 218 cm, höjd: 62 cm, djup: 85 cm
Bord: bredd: 60 cm, längd: 110 cm, höjd: 39 cm

Paulina trädgårdsgrupp

Paulina trädgårdsgrupp
Den stiliga trädgårdsgruppen Paulina från Brafab består av 6 st fåtöljer och ett bord. Utemöblerna är tillverkade i konstrotting och passar lika bra i trädgården som på uteplatsen. De bekväma fåtöljerna är tillverkade i rund 5,3 mm konstrotting med en aluminiumstomme. En dyna i grått olefintyg medföljer varje fåtölj. Till bordet medföljer en glasskiva som ska ligga på bordets ovansida.

Utemöblernas mått:
Stol: Bredd: 63 cm, Höjd: 63 cm
Bord: Diameter: 130 cm, Höjd: 74 cm

Colosseum trädgårdsgrupp

Colosseum trädgårdsgrupp
Colosseum är en modern trädgårdsgrupp från Brafab. I den stora trädgårdsgruppen ingår 2 st 2-sitsdelar, 2 st 1-sitsdelar, 3 st armstöd (kan även fungera som små bord) och ett runt bord. Bordet har en infälld glasskiva och tidningshylla under för praktisk förvaring. Möblerna är tillverkade i aluminium och 7 mm konstrotting. Colosseum är en riktigt snygg trädgårdsgrupp som väcker habegär och passar perfekt på en stor uteplats.

Utemöblernas mått:
1-sitsdel: Bredd: 100 cm, Djup: 92 cm, Höjd: 82 cm
2-sitsdel: Bredd: 192 cm, Djup: 92 cm, Höjd: 82 cm
Armstöd: Bredd: 52 cm, Djup: 92 cm, Höjd: 62 cm,
Bord: Diameter: 120 cm, Höjd: 46 cm